Ранно кариерно ориентиране - среща с Пламен Витков

Submitted by admin on Tue, 11/13/2018 - 07:11
Във връзка с ранното професионално ориентиране на учениците от прогимназиален етап, осъществихме поредната среща с човек, осъществил мечтите си и реализирал се в област,която му носи всеки ден удоволствие и нови предизвикателства.
   
Господин Пламен Витков е млад човек,който е завършил Техническия университет и след това две години учи допълнително специалност,която го издига до длъжността "Ръководител полети"на летище София.Много непринудено и с усмивка той разказа,че това е била неговата мечта от дете.
   
Мечта постигната с много труд и усилия.И тази мечта си заслужава усилията,защото както каза той:"За мен работата не е задължение,а удоволствие,което ми носи нови и нови предизвикателства".
 
Учениците задаваха въпроси ,чрез които искаха да разберат подробности свързани с тази професия.Особено активни бяха петокласниците и поискаха да има нова среща с господин Витков.
   
Благодарим на господин Витков за отделеното време и на госпожа Искра Ангелова,без чието съдействие тази среща нямаше да се осъществи.
 
Галерия със снимки от събитието може да се разгледа ТУК.